Een extra scriptiebegeleider inhuren: houd hier rekening mee

Geplaatst op

Als je aan het werk bent aan een scriptie en overweegt om een scriptiebegeleider in te zetten, zijn er een aantal belangrijke zaken om in overweging te nemen. Hier zijn enkele dingen om te overwegen bij het inzetten van een scriptiebegeleider.

 

Is een scriptiebegeleider nodig?

Voordat je besluit om een scriptiebegeleider in te zetten, is het belangrijk om te bepalen of dit echt nodig is. Misschien heb je al voldoende ondersteuning vanuit je opleiding of vanuit andere bronnen en is een scriptiebegeleider niet nodig.

Zoek een gekwalificeerde scriptiebegeleider

Als je besluit om een scriptiebegeleider in te zetten, is het belangrijk om een gekwalificeerde scriptiebegeleider te vinden. Zoek naar een scriptiebegeleider met ervaring in het vakgebied waarover jouw scriptie gaat en controleer of ze de juiste opleiding en certificering hebben.

Maak duidelijke afspraken

Voordat je begint met de samenwerking, raden we aan om duidelijke afspraken te maken met de scriptiebegeleider over hoe de begeleiding zal verlopen. Bespreek onder andere het tijdstip van de begeleidingssessies, de duur van de sessies en de kosten van de begeleiding. Wil je bijvoorbeeld hulp bij de opzet van het verslag of wil je ook hulp bij het scriptie nakijken.

 

Overweeg de locatie

Bij het inzetten van een scriptiebegeleider zul je ook moeten nadenken over de locatie van de begeleidingssessies. Zal de scriptiebegeleider naar je toe komen of zul je naar hen toe moeten reizen? Zorg ervoor dat de locatie voor jou gemakkelijk te bereiken is.

Kies een scriptiebegeleider die bij je past

Kies een scriptiebegeleider die bij jou past en met wie je goed kunt communiceren. Zoek naar een scriptiebegeleider die aan jouw behoeften voldoet en met wie je een goede werkrelatie kunt opbouwen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je op weg in zakelijke wereld van Friesland. Lees onze blogs, daar gaan we je zeker mee inspireren.

Contactgegevens

Via info @ cursusofficefriesland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2024 Alle rechten voorbehouden