Onze partners

Voordeeldealers.nl

Bekijk voor unieke Toyota aanbiedingen de website van Voordeeldealers.nl. Hier vindt u mooie acties op diverse Toyota modellen.

PMC

Wil je graag beter worden in zakelijke vakgebieden zoals management en sales? Kijk dan op de website van Pieterman Management Combinatie.

Your Personal Investment

Als het gaat om investeren, is investeren in jezelf uiterst belangrijk. Investeer dus in persoonlijke groei door op de website te kijken van www.your-personal-investment.nl.

Nette en prettige werkplekken

Aan een nette opgeruimde werkplek kun je veel efficiënter werken. Met de kantoormeubelen van Desko maak je van iedere ruimte een prettige werkplek. Kijk voor alle bureau’s en bureaustoelen in de webshop.

Bijles in het Engels

Engels is een lastige taal waar je niet op wilt achterlopen. Dit kun je doen door bijles engels te gaan doen. Zo kun je jouw engels in een korte tijd een aantal tandjes opkrikken

Kartonnen display

Wil jij op korte termijn je omzet verhogen? Maak dan gebruik van een kartonnen display van PPD . Zet je producten op een prominente plek in een winkel en zet mensen aan tot een aankoop.
Trias Legal

Mediation in Groningen met De Mediation Factor

Conflicten oplossen met behulp van professionele mediation in Groningen? Kies voor de expertise van De Mediation Factor.

Vacature Procesoperator: Jouw Volgende Carrièrestap?

De procesindustrie wacht op je expertise. Verken de vacature procesoperator bij NL-Techniek.

Over ons

We helpen je op weg in zakelijke wereld van Friesland. Lees onze blogs, daar gaan we je zeker mee inspireren.

Contactgegevens

Via info @ cursusofficefriesland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2024 Alle rechten voorbehouden