Onze partners

Voordeeldealers.nl

Bekijk voor unieke Toyota aanbiedingen de website van Voordeeldealers.nl. Hier vindt u mooie acties op diverse Toyota modellen.

PMC

Wil je graag beter worden in zakelijke vakgebieden zoals management en sales? Kijk dan op de website van Pieterman Management Combinatie.

Your Personal Investment

Als het gaat om investeren, is investeren in jezelf uiterst belangrijk. Investeer dus in persoonlijke groei door op de website te kijken van www.your-personal-investment.nl.

Nette en prettige werkplekken

Aan een nette opgeruimde werkplek kun je veel efficiënter werken. Met de kantoormeubelen van Desko maak je van iedere ruimte een prettige werkplek. Kijk voor alle bureau’s en bureaustoelen in de webshop.

Bijles in het Engels

Engels is een lastige taal waar je niet op wilt achterlopen. Dit kun je doen door bijles engels te gaan doen. Zo kun je jouw engels in een korte tijd een aantal tandjes opkrikken

Kartonnen display

Wil jij op korte termijn je omzet verhogen? Maak dan gebruik van een kartonnen display van PPD . Zet je producten op een prominente plek in een winkel en zet mensen aan tot een aankoop.

Mediation in Groningen met De Mediation Factor

Conflicten oplossen met behulp van professionele mediation in Groningen? Kies voor de expertise van De Mediation Factor.

Vacature Procesoperator: Jouw Volgende Carrièrestap?

De procesindustrie wacht op je expertise. Verken de vacature procesoperator bij NL-Techniek.

Ontdek Innovatieve Oplossingen op het Gebied van Elektrotechniek

Wil je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek verkennen? Bij Tecforrec bieden we innovatieve oplossingen die voldoen aan de meest veeleisende behoeften. Of je nu op zoek bent naar energiebesparende systemen, automatiseringstechnologie of andere elektrotechnische diensten, wij staan voor je klaar. Ontdek meer over onze expertise in elektrotechniek op onze website: Elektrotechniek.

Assessments

Wilt u weten of degene die u wil aannemen in staat is om de werkzaamheden en taken uit te voeren op een adequate manier? Een assessments kan helpen bij het bepalen van of uw toekomstig personeelslid geschikt is, of juist niet.

Reparatie en onderhoud

Wil je het onderhoud van je computer uitbesteden? Of moet je computer gerepareerd worden? Dan kun je kijken op de website van www.computerexpert.nl.

Professionele bedrijfspresentatie

Bij Beamer huren kun je tijdelijk spullen huren voor je een cursus of bedrijfspresentatie. Zo kun je hier terecht voor o.a. een projectiescherm, laptop, camera, dubbel cd speler en een beamer.

Veiligheidstrainingen en veiligheidsmaterialen

Is jouw kantoor veilig? HBO Safe levert veiligheidsmiddelen voor ieder bedrijf en leidt het personeel op in het gebruik hiervan.

Assessments

Wilt u weten of degene die u wil aannemen in staat is om de werkzaamheden en taken uit te voeren op een adequate manier? Een assessments kan helpen bij het bepalen van of uw toekomstig personeelslid geschikt is, of juist niet.

VCA cursus volgen

Als vakman is het ook belangrijk om een VCA Cursus te volgen. Met je VCA certificaat kun je aantonen veilig te werken en rekening te houden met de gezondheid van je medewekers en het milieu.

Verpakkingen

Bewaar je behaalde cursussen en diploma’s zorgvuldig in vocht- en schimmelbestendige verpakkingen, zoals een kartonnen doos. Als je gaat solliciteren, dan kun je de authentieke cijferlijsten, diploma’s en cursussen tonen.

BHV Cursus

Bhvcursus.nl verzorgt bhv cursussen op locatie. De opleider komt bij je langs en behandelt zowel de theorie als de praktijk van de cursus in 1 dag, inclusief examen.

Juridische gevaren in de online sector

Ook in de ICT bestaan er diverse juridische gevaren en valkuilen. Zorg ervoor dat uw ICT-beleid juridisch goed is gecontroleerd en dichtgetimmerd volgens het ICT recht.

Six Sigma green belt training

5ST3PS leidt je in 5 dagen op tot lean Six Sigma green belt. De professionele trainers helpen je op basis van voorbeelden die bij jou uit in de praktijk voorkomen.

Boolean training

Met boolean training leer je om meer uit zoekopdrachten binnen Google en LinkedIn te halen. Met Boolean zoek je namelijk gerichter naar geschikte mensen, waardoor je sneller de juiste kandidaat vindt.

Hoogwerker opleiding

Voor het volgen van een hoogwerker opleiding bekijkt u de website van Jonkman Opleidingen. Er zijn cursussen voor hoogwerker in Terneuzen, Velsen.-Noord of in-company bij uw bedrijf.

Management, sales- en verkooptrainingen

Organisaties die leiderschapsontwikkeling serieus nemen, moeten ervoor zorgen dat ze in de juiste mensen investeren. Bepaal uw talentvolle medewerkers en richt u op de ontwikkeling van deze groep voor leiderschap. Neem contact op met de professionals van Proftrainingen.nl .

Kartonnen display

Wil jij op korte termijn je omzet verhogen? Maak dan gebruik van een kartonnen display van PPD . Zet je producten op een prominente plek in een winkel en zet mensen aan tot een aankoop.

Vacatures Almere

Ben jij de ultieme Office specialist en kan je al aan de slag in het werkveld? Bekijk vacatures Almere op de website van Burgersupport.nl.

Over ons

We helpen je op weg in zakelijke wereld van Friesland. Lees onze blogs, daar gaan we je zeker mee inspireren.

Contactgegevens

Via info @ cursusofficefriesland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2024 Alle rechten voorbehouden