Pennen bedrukken

Geplaatst op

Een pen gaat nooit uit de mode, we hebben immers allemaal op meerdere momenten op de dag wel iets nodig om mee te schrijven. Zelfs nu velen van ons werken op computers, zijn er nog steeds vele momenten waarop een pen van essentieel belang is. Zelfs al is het maar voor een kleine notitie. Doordat pennen nooit uit de mode gaan, blijven ze tot op de dag van vandaag uiterst geschikt als giveaway of relatiegeschenk. Daarom kiest menig bedrijf er nog voor om pennen te laten bedrukken en in te zetten als giveaway op bijvoorbeeld een beurs. En het is gemakkelijk om te zien waarom: pennen doen wonderen voor de naamsbekendheid van je bedrijf.

Soorten pennen

Er zijn veel redenen te benoemen waarom bedrijven pennen laten bedrukken om deze vervolgens in te zetten als giveaway, maar één van de belangrijkste redenen is toch wel de veelzijdigheid van de pen. Pennen zijn er in vele soorten verkrijgbaar. Je hebt natuurlijk de reguliere balpen, die veelal voor de spotgoedkope prijs van 7 cent per stuk verkrijgbaar zijn. Daarnaast heb je de keuze uit metalen pennen, iets steviger doch nog steeds prima te bedrukken. Wanneer je milieubewust bent, kun je kiezen voor een eco pen. Een slimme keuze als je als bedrijf een groen imago wilt uitstralen. Ook vulpennen, snel pennen en graveerpennen behoren tot de mogelijkheden.

Waarom pennen laten bedrukken?

Gemiddeld gebruiken zo’n zeven mensen een pen, dus door veel pennen te bedrukken en in te zetten als giveaway garandeer je dat veel mensen jouw naam en/of logo te zien krijgen. Daarnaast komen pennen op veel plaatsen voor: zowel thuis als op het kantoor zijn ze in te zetten. Dit vergroot alleen maar de kans dat meer mensen de pen met bedrukking onder ogen komen. Ten slotte bezit het ook echt functionaliteit, een pen is altijd te gebruiken. Dat maakt een bedrukte pen zo’n goede giveaway.

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je op weg in zakelijke wereld van Friesland. Lees onze blogs, daar gaan we je zeker mee inspireren.

Contactgegevens

Via info @ cursusofficefriesland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2024 Alle rechten voorbehouden