SEO website audit of SEO Check

Geplaatst op

Wil jij achterhalen waarom jouw website niet de gewenste resultaten heeft behaald? Ben jij nieuwsgierig welke zwakke punten verbeterd kunnen worden? Dat is mogelijk met een SEO website audit. Een SEO website audit is in eenvoudige termen een controle. Bij deze controle kijken SEO consultants naar de zwakke punten op jouw website. Het is dan aan de klant om te bepalen of hier iets of niets mee wordt gedaan.

Voordelen SEO website check

Het houden van een SEO website audit kan verschillende voordelen opleveren. Een SEO website audit zou kunnen worden vergeleken met een APK-controle. Er is echter een groot verschil die een SEO website audit veel voordeliger maakt: de prijs. Normaliter houden SEO consultants een lage prijs aan. Het komt nóg vaker voor dat het gratis wordt gedaan. Hoofdreden hiervoor is dat SEO consultants willen bewijzen dat zij nodig zijn en dat zij dan ook aantoonbaar verbeteringen kunnen maken aan de website.

Wanneer een SEO website check uitvoeren?

Er zijn verschillende situaties waar een SEO website check audit nodig zou kunnen zijn. Een scenario zou kunnen zijn dat je een nieuwe website gaat opzetten. Het is dat handig om in te schatten hoe je zo een efficiënt mogelijke website opbouwt. Onderzoek wijst uit dat ondernemers om de vier jaar veranderen van website zonder hier directe aanpassingen op te maken. Een andere situatie is dat jij als website-eigenaar wilt achterhalen waarom jouw bezoekersaantallen teruglopen. Ook dit wordt meegenomen door SEO consultants in de SEO website audit. Een ander scenario is dat jouw website een nieuwe design krijgt. Nieuwe designs bieden veel nieuwe mogelijkheden waar SEO consultants jouw van op de hoogte kunnen maken. Uiteindelijk zal dit leiden tot het belangrijkste: conversies. Het draait om de verkoop van jouw producten via de website. Een SEO website audit biedt hier de eerste stap aan om dit te bereiken en verwezenlijken.

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je op weg in zakelijke wereld van Friesland. Lees onze blogs, daar gaan we je zeker mee inspireren.

Contactgegevens

Via info @ cursusofficefriesland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2024 Alle rechten voorbehouden