Via online webmail overal mails lezen en sturen 

Geplaatst op

Een mail sturen voor het werk, een mail lezen van een vriendin die op vakantie is, tegenwoordig is mail niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Zeker sinds de smartphone in ons leven is gekomen, is het nog gemakkelijker geworden om op elk moment van de dag onze mails te kunnen lezen er te kunnen versturen. 

Wat is online webmail? 

Voor de jongere generatie is mails lezen en sturen een evidentie. Voor de oudere generatie echter niet. Wanneer zij ook in contact willen blijven met mensen die niet in hun buurt wonen, kunnen ze ook in de wereld van de mail stappen. Online webmail is een toepassing waar je vanop elke computer mails mee kan sturen en ze ook kan lezen. Dit gebeurt via een browser zoals Google Chrome en niet met een e-mailprogramma. Op die manier kan de jongere generatie op hun computer de oudere generatie hun mails op hun computer laten lezen. 

E-Mail, Nieuwsbrief, Email Reclame, Online

Heel eenvoudig inloggen 

Wanneer de oudere generatie toch de smaak te pakken heeft en zelf ook een computer wilt aanschaffen, moeten zij natuurlijk ook op een eenvoudige manier hun mails kunnen lezen en versturen. Via https://www.onlinewebmailinloggen.nl/ vind je allerlei manieren om je te kunnen inloggen op de desbetreffende software die je nodig hebt. Zo is er software zoals Tele2 webmail, Telenet webmail en KPN webmail. Maar je kan ook gebruik maken van Ziggo webmail. 

Telefoon, Mobiel, Telefoongesprek, Samsung, Iphone, Sms

Ziggo webmail, eigen online mailomgeving

Ziggo webmail is ook een van de toepassingen die iedereen kan gebruiken voor het lezen en versturen van mails. Je kan de oudere generatie uitleggen dat ze in deze online mailomgeving kunnen mailen maar ook persoonlijke bestanden kunnen opslaan. Het enige dat je nodig hebt om te kunnen inloggen is een computer en een internetverbinding. Je maakt een e-mailadres en wachtwoord en je kan van start via Ziggo. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kan je zelfs je sociale media eraan toevoegen! 

Gerelateerde berichten

Over ons

We helpen je op weg in zakelijke wereld van Friesland. Lees onze blogs, daar gaan we je zeker mee inspireren.

Contactgegevens

Via info @ cursusofficefriesland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2024 Alle rechten voorbehouden